All for Joomla All for Webmasters

Gepersonaliseerde producten

Wilt u uw klanten of familie uitnodigen voor een speciale gelegenheid zoals jubileum, verjaardag of een geboorte maar u wilt liever geen standaard uitnodiging gebruiken die u zo in de winkel kunt kopen? Wij kunnen unieke uitnodigingskaarten ontwerpen. Laat aan ons uw wensen weten en wij maken een mooi, speciaal en uniek product voor u.

Misschien wilt u een speciaal persoon een fototaart als cadeau geven? Wij bakken geen taarten, maar wij kunnen wel een aparte en unieke ontwerp voor u maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld verschillende foto's combineren tot 1 foto (collage) en kunnen wij de gewenste tekst in de foto (collage) zetten. Het eindresultaat krijgt u digitaal van ons. Deze kunt u vervolgens doorsturen naar de bakkerij. 

Maar dit is niet alles wat we kunnen. TJ Fotografie & Design kan nog veel meer. Bijvoorbeeld u hebt een cadeau besteld, maar het cadeau niet op tijd gekregen? 

Wij kunnen een leuke cadeaubon voor u maken. Behalve digitaal kunnen wij cadeaubonnen ook op print leveren. Zo hebt u toch nog iets om te overhandigen aan de ontvanger. Vertel ons uw wensen en TJ Fotografie & Design kan in de meeste gevallen het unieke product voor u creëren.

 

Kaarten

  • Huwelijkskaarten
  • Geboortekaarten
  • Kerstkaarten
  • Uitnodigingen

 

Fotoalbums

  • Trouwalbums
  • Geboortealbums

 

Overige ontwerpen

Naast bovenstaande voorbeelden kunnen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen van menukaarten, stickers, bedrukking voor kleding, etc. Neem gerust contact met ons op voor een specifieke prijsopgave.