All for Joomla All for Webmasters

Posters & Flyers

Posters / Flyers

Iedereen kan een poster of flyer maken. Wie geen genoegen neemt met een wit a4-tje met zwarte letters is bij mij aan het goede adres. TJ Fotografie & Design zorgt voor de juiste combinatie van vorm en inhoud.

Door ervaring weet ik wat er nodig is om de aandacht te trekken met een poster ontwerp.

 

Folders / brochures

Heb je een folder nodig om jouw bedrijf te promoten of om jouw producten overzichtelijk te tonen? Ga je wellicht naar de beurs en heb je promotiemateriaal nodig? Ik kan het voor je ontwikkelen.

Tevens heb ik diverse goede contacten met drukkerijen, waardoor het drukwerk met perfecte kwaliteit voor een redelijke prijs kan worden vervaardigd.

Met flyers kun je tegen geringe kosten de naamsbekendheid van jouw product, dienst of bedrijf vergroten. Ook voor het promoten van nieuwe producten, evenementen of activiteiten zijn flyers heel geschikt. Deze vorm van promotie kan actiematig heel doeltreffend worden ingezet. Zo kun je jouw doelgroep effectief bereiken tegen lage kosten.

 

De kosten voor het maken van de bovengenoemde drukwerken zijn nogal verschillend. Wil je bijvoorbeeld dat ik ook de afbeeldingen verzorg of lever je zelf geschikte foto’s aan? Lever je kant-en-klare teksten aan of wil je dat ik de teksten ga schrijven?