Mijn naam is Poysan Vuong en ik ben werkzaam als webdesigner, grafisch ontwerper en productfotograaf in Etten-Leur en omgeving.

Grafische vormgeving en fotografie zijn echt mijn passies. Dus laat het me weten als ik iets kan betekenen voor jou of je bedrijf. Van de huisstijl voor je bedrijf, tot het geboortekaartje voor je zoon/dochter: alles is mogelijk.

Ben je net gestart, maar heb je nog geen logo? Deze ontwerp ik graag voor je, zodat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt. Ook de visitekaartjes, briefpapier en ander drukwerk regel ik allemaal graag voor je.

Misschien ben je al een paar jaar bezig, maar kan jouw uitstraling in een geheel nieuw jasje worden gestoken? Dat kan zijn de website, jouw complete huisstijl of andere reclame-uitingen. Graag kijk ik samen met jou hoe je dit het beste kan aanpakken.

Van jongs af aan ging mijn voorkeur uit naar de creatieve kant. Vanzelfsprekend ging ik na de middelbare school een creatieve studie volgen. Ik ben afgestudeerd in Communicatie Creatief aan de hogeschool INHOLLAND te Rotterdam. Na mijn afstuderen heb ik bij Domestic Parts Service en GOODMORNING gewerkt en vanaf 2016 run ik mijn bedrijf vanuit huis.

Klanten vinden mijn werkwijze flexibel en prettig. Ik sta altijd klaar voor mijn klanten en dat maakt niet uit op welk moment van de dag.

Kan je mijn hulp goed gebruiken? Bel/App/Mail mij gerust!