Wilt u uw klanten of familie uitnodigen voor een speciale gelegenheid zoals jubileum, verjaardag of een geboorte maar u wilt liever geen standaard uitnodiging gebruiken die u zo in de winkel kunt kopen? Wij kunnen unieke uitnodigingskaarten ontwerpen. Laat aan ons uw wensen weten en wij maken een mooi, speciaal en uniek product voor u.

Misschien wilt u een speciaal persoon een fototaart als cadeau geven? Wij bakken geen taarten, maar wij kunnen wel een aparte en unieke ontwerp voor u maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld verschillende foto’s combineren tot 1 foto (collage) en kunnen wij de gewenste tekst in de foto (collage) zetten. Het eindresultaat krijgt u digitaal van ons. Deze kunt u vervolgens doorsturen naar de bakkerij.

Maar dit is niet alles wat we kunnen. TJ Fotografie & Design kan nog veel meer. Bijvoorbeeld u hebt een cadeau besteld, maar het cadeau niet op tijd gekregen? Wij kunnen een leuke cadeaubon maken. Behalve digitaal kunnen wij cadeaubonnen ook op print leveren. Zo hebt u toch nog iets om te overhandigen aan de ontvanger. Vertel ons uw wensen en TJ Fotografie & Design kan in de meeste gevallen het unieke product voor u creƫren.